Isposer

Isposer

Vi har et bredt udvalgt af isposer til skader - både til genbrug og engangsbrug. Alle vores isposer til behandling af skader er fra Mueller, der er garant for produkter i meget høj kvalitet. Vi tilbyder fast lav fragt og dag-til-dag levering, så hvis du bestiller din vare inden klokken 16.00 på en hverdag, så sender vi den samme dag.

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

50 pr. side

4 vare(r)

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

50 pr. side

4 vare(r)

Kvalitets isposer til skadesbehandling

Ispose i brugAlt i isposer - Hvis du dyrker sport, hvor der er en potentiel risiko for sportsskader, så er det en rigtig god ide at have nogle isposer ved hånden. For de fleste skader gælder det, at de hæver op med mindre de køles ned med det samme efter skadestidspunktet. Køler man skaden ned med en ispose, så minimerer man både smerte og skadeforløbet. Der er ingen grund til at døje med en sportsskade i længere tid end nødvendigt og derfor er det også et must for mange sportsudøvere, at have nogle engangsisposer i træningstasken.

Isposer til smertelindring

Vi sælger engangsisposer af høj kvalitet, som kan lindre akutte smerter og hævninger, når skaden er indtruffet. Isposerne hverken fylder eller vejer ikke særligt meget, hvilken gør dem handy og overkommelige at have med til træning. Isposen aktiveres ved, at man trykker på et aktiveringslegeme i posen, hvorefter den bliver kold øjeblikkeligt. Engangsisposerne fryser i omkring 20 minutter og optøer i omkring 20 minutter.

Tilfredshedsgaranti og dag til dag levering

Vi går højt op i glade kunder og kan derfor tilbyde tilfredshedsgaranti på alle vores isposer. Så hvis du mod forventning skulle være utilfreds med vores isposer fra Mueller, så bytter vi dem med et smil. Endvidere tilbyder vi fast lav fragt og dag til dag levering. Så hvis du bestiller på en hverdag inden klokken 16.00, så sender vi varen samme dag. Har du spørgsmål til isposerne, skal du altså være velkommen til at skrive mail, så svarer vi hurtigst muligt.

Fakta om isposer

Isposer er et anerkendt remedium til behandling af sportsskader og har været det i rigtig mange år. De første isposer kom på markedet i 1948 (Hot-R-Cold-Pak), som kunne nedkøles i et køleskab og opvarmes i kogende vand. De var betydeligt mere primitive end dem vi ser i dag. De altoverskyggende forskelle var blandt andet, at de ikke havde en manuel aktivering, hvilket gjorde dem langt mindre effektive i forbindelse med øjeblikkelige skader, da man ikke altid havde en køleskab ved hånden ved skadens udbrud. Samtidig indeholder isposerne i dag et langt sikrere middel til nedkøling, så du ikke skal frygte at komme i kontakt med kølingensgelen på fingrene, hvis der er en eller anden grund skulle gå hul på posen.

Engangsisposer

Engangsisposer anvendes ved, at et rør knuses inde i posen, hvilket gør, at to stoffer blandes i posen og skaber en kemisk reaktion, der absorberer nok energi til at skade en kølende effekt. Denne proces kaldes en endoterm reaktion. Alle isposer i dag indeholder en ammoniumnitrat opløsning i vand, der er ufarligt. Engangsisposer opbevares i stuetemperaturer og kan opnå frysetemperaturer på få sekunder efter aktiveringen. Derfor anvendes engangsisposer ofte i forbindelse med akutte sportsskader.

Vi anbefaler disse engangsisposer fra Mueller

Genbrugsisposer

Rent teknisk er denne type ispose en langt mere simpel model, da dens eneste formål er at indeholde knust is, holde den nedkølet og dækker et så stort overflade areal på kroppen som muligt. I princippet kunne disse genbrugsposer erstattes med en pose frosne ærter, et håndklæde med isklumper eller lignende. Dog vil det ikke have helt den samme effekt. Isposer til genbrug kan ikke på samme måde bruges ved akutte skader.

Vi anbefaler disse genbrugsisposer fra Mueller